Net-Moi | Técnicas y Soluciones de Limpieza

castellano

Técnicas y Soluciones de Limpieza

Neteja de vidres, rètols, persianes i façanes

Els elements exteriors d'un immoble, en estar exposats a la pluja i al vent, s'embruten amb molta facilitat i necessiten una especial atenció. Realitzem un servei acurat amb els productes adequats perquè els seus vidres, rètols, persianes i façanes es mantinguin nets i amb la millor aparença.

A més, realitzem serveis de neteja de grafitis que, en molts casos, poden evitar costoses reparacions.

« Inicio

Neteja d'oficines, locals comercials i comunitats

Un ambient de treball higiènic i organitzat millora la productivitat del personal i el resultat del treball que es realitza. Nosaltres li ajudem a mantenir el seu espai agradable i saludable a través d'una acurada neteja periòdica. Cuidem de sòls (gres, terrazo, mármol, parquet...), mobles, portes, cristalls, zones externes, higienització de lavabos, vestuaris, reposem paper i sabó, etc.

Oferim aquests mateixos serveis també a les comunitats, tant de manera eventual com periòdica. La nostra missió és ajudar-lo a mantenir les zones comunes del seu immoble netes i conservades.

« Inicio

Neteja d'habitatges

Som una empresa familiar i oferim als nostres clients un tracte personalitzat, per tant, quan anem a netejar la seva casa vostè, sap amb qui està tractant en tot moment i pot estar tranquil.

Quan realitzem una neteja a fons del seu habitatge, portem tots els materials i productes necessaris perquè no hagi de preocupar-se. Netegem tots els racons de la seva casa.

« Inicio

Neteja de final d'obra

Quan vostè acaba la seva casa, ha fet reformes en el seu pis o té un immoble buit, necessita realitzar una neteja especialitzada per a la posada a punt de l'espai.

A Net-Moi estem qualificats per realitzar aquest treball. Retirem les restes de pintura, ciment, esborrada, silicona, etc. de tot tipus de superfícies (rajoles, sòls, aluminis, vidres, entre altres) deixant-los impecables.

Emprem els productes i materials específics per a cada treball i els abrasius són aplicats sota supervisió professional evitant així, la deterioració de l'immoble.

« Inicio

Cristal·litzat de sòls

Abrillantat de sòls de terrassa o marbre usant una base i un cristalitzador de gran qualitat. Dediquem el temps que sigui necessari per obtenir un resultat perfecte i durador.

També netegem i decapem superfícies encerades o amb gran brutícia per a posterior cristal·litzat.

« Inicio

Manteniment de piscines i jardineria

Un professional qualificat del nostre equip s'ocuparà de les plantes del seu jardí, podant, abonant, plantant i controlant les plagues. També s'ocuparà de la maquinària i la qualitat de l'aigua de la seva piscina.

Deixi que ens ocupem de les àrees de relax de la seva casa o comunitat i aprofiti el seu temps lliure.

« Inicio

Buidatge d'immobles

Retiramos muebles y objetos personales no deseados y realizamos una limpieza en profundidad para dejar viviendas y locales comerciales preparados para ser ocupados.

Posteriormente, los materiales son transportados a la deixallería para su reciclaje.

« Inicio